WEDSTRIJD ZVC Kaya's Beringen - ZVK Wezel  6 - 0  (2-0)

DATUM 11-02-2005  21:15

DOELPUNTEN 1-0 Ustun, 2-0 Vanderlinden, 3-0 Kaya, 4-0 Ustun, 5-0 Bistrussi, 6-0 Ustun

VERSLAG Kern ZVK Wezel: Maes, De Vocht, Duquet, Vanderperre, Kodalci, Swerts, Nevelsteen, Mallants, Raiss

Kern Kaya's Beringen: Karroz, Bekdemir, Tok, Yazgan, Bistrussi, Ustun, Topal, Demirtas, Kaya, Vanderlinden, Vertessen

Scheidsrechter: Ronveaux A.

Wezel, zonder de gekwetsen Bierens, Zouthane en Vervecken en zonder de geschorste Verschueren, stond voor een moeilijke verplaatsing naar Beringen. De wedstrijd startte met slordig voetbal van beide kanten. In de 2de minuut verdedigde Wezel slecht uit en Kaya's kon op voorsprong komen via Ustun. Wezel trachtte snel het evenwicht te herstellen maar ze bakte er niets van. In de 7de minuut maakte de thuisploeg er 2-0 van, het Vanderlinden die een afgeweken bal maar voor het intrappen had. Wezel moest het over een andere boeg gaan gooien want er lukte niets. Maar dit was makkelijker gezegd dan gedaan, Nevelsteen en Vanderperre hadden al wel wat kansen gehad, maar het spel beterde niet echt en het bleef 2-0 tot de rust.

Na de rust trachtte Wezel het tempo op te voeren maar de Kaya's bleven levensgevaarlijk counteren. In de 24ste minuut maakte Allatin Kaya er met een knap schot recht in de kruising 3-0 van. Even later maakte Ustun er 4-0. De wedstrijd leek gespeeld en Beringen speelde het nu slim en door lang balbezit te houden tikte de tijd snel weg. 3 minuten voor tijd maakte Bistrussi en nog 5-0 van. Ustun kon een minuut voor tijd er zelf nog 6-0 van maken en zo was meteen de eindstand bekend.